Изработка на уеб сайт

бизнес уеб сайт, онлайн магазин, специфични уеб системи

Какво получавате

Уникален дизайн
Контрол върху съдържанието
Съвременна визия

Изработка на уеб сайт

В днешно време присъствието на бизнеса в Интернет е почти задължително за всеки, който иска по-добра информираност за своите клиенти и обратна връзка от тях. Тези два аспекта неминуемо са от съществено значение за развиието на какъвто и да е бизнес. Изработката на уеб сайт, неговото популяризиране и развитие са процеси, съпътстващи много от компаниите, които ориентират своя пазар към Интернет.

Уникален уеб дизайн

За целта ние Ви предлагаме изработка на уникален уеб дизайн, така че Вашият уеб сайт да не бъде един от милионите еднакви сайтове в мрежата. Уникалната визия на сайта, освен че отличава бизнеса Ви от всички останали, но и премахва възможността от объркване от страна на потребителите.

Контрол върху съдържанието

Всеки разработен от нас уеб сайт разполага с административен панел от който сами ще можете да коригирате текстова информация, изображения или продукти във Вашия онлайн магазин. След всеки завършен проект ние извършваме обучение за работа с администрацията и как да управлявате съдържанието в новия Ви уеб сайт. Ако прецените, че това не е за Вас, можем да Ви предложим нашите услуги за поддръжка на уеб сайт.

Съвременна визия

Днес нещата са много по-различни в сравнение с периода 2008–2012 година. Технологиите всяка година се развиват експоненциално, което от своя страна води до честа промяна на трендовете във визията и функционалността на един уеб сайт, същевременно и на потребителското поведение. От своя страна ние следим кое е актуалното и новото към момента и го прилагаме във всеки наш нов проект, който реализираме.

Процес

Запитване

Оферта

Изграждане на концепция

Разработка

Тестване

Online!

Технологии

Клиенти, които се възползваха от това

Triumf Taxi Изработка на бизнес уеб сайт

Triumf Taxi е най-голямата таксиметрова компания във Варна. За тях разработихме бизнес уеб сайт с уникален и съвременен уеб дизайн, който да отговаря на нуждите на техните клиенти.

виж проекта

Hovershop.bg Изработка на онлайн магазин

Hovershop.bg е най-популярният търговец на ховърборди в България. Освен разработването на онлайн магазин, ние от Webnotize сме отговорни и за цялостната уеб идентичност на компанията.

виж проекта

Rivierabulgaria.com Изработка на сайт за хотел

Ваканционен клуб Ривиера е един от най-големите затворени комплекси в Златни пясъци. Комплексът от хотели разполага с модерен уеб сайт от който потребителите могат да направят своята резервация на стая.

виж проекта

kupitok.bg Изработка на специфична уеб система

Kupitok.bg е портал на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. В сайта, потребителите могат да сключват договор за доставяне на електроенергия с ЕНЕРГО-ПРО.

виж проекта

От питане глава не боли...

Можете да се възползвате още от...