Уеб идентичност

цялостното ви присъствие в Интернет

Какво означава това?

Имате идея или съществуващ вече бизнес?
Ние ще направим всичко вместо вас!
Поверете вашето онлайн присъствие
в сигурни ръце!

Ето какво ще направим за вас

Ще започнем от идеята

Заедно ще дооформим идеята ви и ще начертаем плана за действие на новият или вече съществуващ бизнес, проект или просто мечта.

Идеи
Дизайн на лого

Ще продължим с логото

Ако имате хрумвания или нещо което ви се върти в главата - с малко мастило и дозина клика (+няколко кафета) - ние ще ги реализираме. Ако нямате грам представа или идея какво искате, то тогава ние ще сме в наши води и с удоволествие ще "надраскаме" нашите идеи, докато не достигнем до вашето oдобрение.

Ще изградим концепция

На стабилната основа на логото ще изградим цялостната концепция: шрифтове, които ще използваме, цветове, графики и стилове - които ясно ще очертава идентичността на бранда.

Концепция
Уеб сайт

Ще направим сайт

Използвайки правилата, концепцията, логото и шрифтовете - можем да преминем към изграждането на модерен (е как иначе) уеб сайт съобразен с най-новите тенденции.

Веднага след това се захващаме с вашата facebook страница

Ако имате вече съществуваща страница - ние поемем топката от тук нататък. Ще направим нейният облик изцяло в новата ви концепция. Можете да доверите и поддръжката и в изцяло наши ръце, като ние ще се постараем да я развием и "обогатим" с интересно съдържание.

Facebook страница
Всичко останало

И всичко останало, което ви/ни дойде наум

Заедно ще съгласуваме всяка ваша или наша идея или предложение.

От питане глава не боли...

Можете да се възползвате още от...