SEO

"Като чукна в Google - да съм най-отгоре"

И да знаете...

Няма отговор на въпроса:

„Колко струва да съм на 1-во място?“
„Кога ще стана на 1-во място?“

Процес

Анализ

On-page
оптимизация

Off-page
оптимизация

Подбор на ключови фрази

Защо е важен правилният подбор на ключови фрази? Защото Вие може да искате да бъдете оптимизирани на думата „прегледи“, но това да няма никаква възвръщаемост за бизнеса Ви, т.к. предлагате „преглед на очите“, а не „преглед на автомобили“ или „преглед на печата“. Внимателно ще подберем фразите, които отговарят максимално точно на Вашия бизнес, но и имат все пак някакво търсене в Google.

Анализ на конкуренцията

Винаги е добре да се проучва конкуренцията, без значение дали става въпрос за анализ на конкуренцията в Google по подбраните ключови фрази, тяхното социално присъствие или бизнеса им като цяло.

SEO одит на сайта

Накратко, това е процес в който ние анализираме колко добре е структуриран Вашия уеб сайт. Не само като код, но и като семантика, връзки между отделните страници, уникалност на съдържанието, обратни връзки към сайта, 404 страници, 301 redirect-и.

On-page оптимизация

След направените анализи се пристъпва към корекциите по сайта. Не се заблуждавайте – винаги има нужда от такива. Заглавията трябва да бъдат добре подбрани, при нужда се създават нови страници за конкретни ключови фрази. Поддържането на блог с актуално и уникално съдържание също допринася за по-добро класиране в търсачката.

Off-page оптимизация и линк билдинг

Това е може би най-бавният и продължителен (в повечето случаи постоянен) процес в етапа на оптимизиране на един уеб сайт. Набавянето на връзки от авторитетни и тематични сайтове, написване и публикуване на статии в сферата на бизнеса с обратни връзки към сайта, набавяне на активност и споделяне на връзки от потребители на социални медии като Facebook, Twitter, Instagram и др. са с най-основен принос за една добра off-page оптимизация.

Клиенти, които се възползваха от това

Hovershop.bg

Сайтът е най-големият специализиран магазин за ховърборди. Излиза на челни позиции в Google.bg при търсене на: "самобалансиращ скутер"; "ховърборд" и др.

виж проекта

OXM.bg

Онлайн магазин за климатици на "ОХ-Миро" ООД - официален представител на Midea за България. В топ 5 при търсене на: "климатици Варна"; "монтаж на климатици"; "онлайн магазин за климатици" и др.

виж проекта

От питане глава не боли...

Можете да се възползвате още от...