Уебнотайз ООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-11182-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

Виж още

За да сътвориш нещо различно и грабващо в съзнанието на клиентите, трябва да мислиш извън кутията. Всяка велика идея е извън стандартните граници. Ние, от Webnotize, сме излезли от пространството на ограниченията и вече цели шест години сме верни на своите клиенти. Развиваме дейността си в различни насоки и се стремим към нови начинания.

Виж още

Посетете линка и после само скролвайте ;)

Виж още

Изработеният от нас проект "Интранет система на Energo-Pro" беше награден с отличие за Първо място в категория "Вътрешна медия"

Виж още

Няма как да не бъдем доволни от положителните думи на Андрей Димитров в сайта му за ревюта Wickeble. Пожелаваме му успехи и да продължава в същия дух.

Виж още

От днес сме с нов VPS сървър предоставен от Pamstera.

Виж още

От днес официално сме с нова визия на корпоративния ни сайт. Дълго време бяхме като обущарите ... но вече сме в крак с новите тенденции - респонсив дизайн и метро визия.

Виж още

С радост искаме да ви споделим, че сме с изцяло нова визия във фирменият ни уеб сайт. От известно време му правихме нов уеб дизайн, като последните седмици го интегрирахме в системата за управление на съдържанието, която използваме.

Виж още

С радост искаме да ви съобщим, че днес – 12 Август 2010г., Уебнотайз ООД навърши една година от своето създаване.

Виж още