Мобилни решения

Твоят бизнес в джоба на всеки

Какво можем да Ви предложим?

Адаптивен/Responsive дизайн

Какво е адаптивен дизайн?

Адаптивен (responsive) дизайн е стилизиране на дизайна на Вашия уеб сайт, така че да се визуализира добре на мобилни устройства или такива с по-ниска резолюция на екрана. Google препоръчва оптимизирането на дизайна за такива устройства официално от април 2015 г., което оказва влияние в показването на резултатите при мобилно търсене.

Изработка на мобилно приложение

Какво е мобилно приложение?

Мобилно приложение е специално разработена програма, която да работи на мобилни устройства (телефони, таблети и др.) със специфична операционна система (iOS или Android). Ние сме оторизиран разработчик на мобилни приложения в магазините на Google Play и AppStore на Apple.

Малко статистики

51 %
от трафика в Интернет
е през мобилни устройства
3 часа
средно
на ден
80 %
от Интернет потребителите
използват смартфон
57 %
от поръчките в HOVERTRAX.bg
са през мобилни устройства

Защо имате нужда?

Уеб сайт без "Responsive Design"

Уеб сайт без Responsive дизайн

Уеб сайт с "Responsive Design"

Уеб сайт с Responsive дизайн

Твоят бизнес в джоба на всеки!

"За из път"

Тази фраза е определяща не само когато си поръчвате кафе от близката кафетерия, но сериозно навлиза в навиците на хората по отношение на онлайн пазаруването или използването на някакъв вид услуги. А всичко това се случва през смартфон или друго мобилно устройство, с което почти всеки човек разполага в днешно време. Смартфонът е първото нещо сутринта и последното нещо вечерта, което хората поглеждат. За какъвто и да е бизнес - малък, среден или голям, представянето на продуктите или услугите по оптимизиран начин за мобилни устройства, увеличава шансовете Ви за достигане до продажба.

Клиенти, които се възползваха от това

Clubin

Clubin е уеб базирана платформа, която показва всички предстоящи парти събития от Facebook страниците на нощните заведения. С Clubin Вие научавате за събитията във Вашия град, намирате нови места за забавление и разглеждате снимки от партитата. Към платформата има иградени мобилни приложения за Android и iOS.

виж проекта

Caralyze

Реализирано мобилно приложение за Android тип "Автомобилен дневник". Възможност за: добавяне на приходи и разходи за всеки автомобил, групирани в различни категории; извеждане на подробни справки за направените разходи и приходи; информация за цените на горивата, както и допълнителен widget за това; и др.

виж проекта

Hovershop

Hovershop.bg е най-популярният търговец на ховърборди в България. Над 50% от поръчките, реализирани от сайта са направени от мобилно устройство.

виж проекта

От питане глава не боли...

Можете да се възползвате още от...