Графичен дизайн

от хартията до пиксела

Ето какво можем да нарисуваме за Вас

Лого
дизайн
Дизайн на
уеб сайт
Дизайн на
facebook страница
Дизайн на
печатни материали
Всяка ваша
идея

От хартията до пиксела...

Или с няколко думи - можете да разчитате на нас не само за печатните си идеи, но и за всичко останало, което се нуждае от дизайнерска намеса. Споделете идеята си с нас и заедно ще скицираме, нарисуваме и реализираме всичко, което Ви дойде наум (от дизайн на уеб сайт, фирмена идентичност, лого - до постер, плакат, визитка... можем да запълним тази страница с изреждане...,но да не ставаме отегчителни).

Дизайн на уеб сайт

Всеки един от нашите проекти е с уникален дизайн. Ние изграждаме сами дизайна на бъдещия Ви уеб сайт, следвайки стриктно Вашите изисквания. Ако вече сте избрали кой да Ви изгради сайта и имате нужда само от дизайна, можете да разчитате на нас!

Дизайн, ре-дизайн или просто козметични корекции по сегашния Ви сайт - не се колебайте и тествайте уменията ни!

Лого дизайн

Ако сте още в самото начало на Вашата идея, то нека започнем от логото. Просто ни дайте насока и ние ще създадем логото, което най-ярко пасва на Вашия бизнес, бранд или проект.

Корпоративна идентичност

Отличете се от останалите във Вашия бранш и ни позволете да изградим Вашата цялостна корпоративна идентичност. Нека придадем малко стил и креативност към Вашия бранд така, както само ние си знаем. Не, наистина не прави добро впечатление, когато визитката, флаерът, фирмената бланка, дори подписът в имейлите Ви са събрание от различни дизайни, шрифтове и цветове подобно на “шопска салата” от дизайнерски идеи. Нека направим бизнеса Ви разпознаем още при пръв поглед и му изградим подходящата фирмена идентичност според бранша, в който е!

Печатен дизайн

Ние не просто “правим дизайн”, ние оставяме нашия почерк върху всеки един наш продукт! Ако искате Вашите рекламни материали да се различават, то май е време да опитате докъде би се разпростряла нашата прецизност, креативност и изтрещели идеи.

И всяка друга Ваша идея...

Трудно бихме описали в няколко абзаца всичко, което можем да направим за Вашите дизайн нужди и точно поради тази причина се чуствайте свободни да споделите всяка Ваша идея, колкото и налудничева да е тя!

Клиенти, които се възползваха от това

OXM.bg Дизайн уеб и печатни материали

Дизайн на билбордове, брошури, постери, стикери и куп други печатни материали. Също и множество дизайни за уеб употреба - facebook кавъри, постове, слайдове и пр.

виж проекта

Le Chef Цялостен дизайн

Като ексклузивен партньор на Le Chef® отговаряме за всеки един дизайн, свърван с бранда, било то табела, меню, флаер, плакат, абе всичко (та дори и интериорни решения).

От питане глава не боли...

Можете да се възползвате още от...