Clubin
Clubin
Clubin
Clubin
Clubin
Clubin
Clubin

Clubin

Clubin е уеб базирана платформа, която показва всички предстоящи парти събития от Facebook страниците на нощните заведения. С Clubin Вие научавате за събитията във Вашия град, намирате нови места за забавление и разглеждате снимки от партитата. Към платформата има иградени мобилни приложения за Android и iOS.

Мобилни приложения

Създадени мобилни приложения за двете най-разпространени мобилни операционни системи:

Изтегли за Android Изтегли за iOS

Social Marketing

Цялостен маркетинг в социалните мрежи. Рекламни кампании, видеа и ангажиране с многобройна аудитория.

SEO

Трафика на сайта изцяло разчита на on-page SEO с минимален линк билдинг. Над 80% от трафика е органичен, а таргетираните ключови думи са основно long-tail.

Примери за челни позиции на по-конкурентни фрази са: дискотеки в София, барове във Варна, клубове в Бургас и др.

Страници от сайта излизат и на топ позиции при търсене по име на заведение/клуб: Ku De Ta Варна, PLAZA Night Варна, Пиано бар Синатра Пловдив и др.

Видео маркетинг

Реализиране на 3 професионално заснети рекламни видеа с акцент "Не изпускай вечерта с Clubin":

Онлайн игра

Онлайн промоционална игра за спечелване на екшън камера. Мини сайт на играта с адаптивна визия. Реализиране на онлайн платформа за теглене на печеливш от всички регистрирани.

Уеб идентичност

Изградихме цялостна уеб идентичност на Clubin, като следвахме единна концепция за всеки един елемент, който бе нужен за брандирането и уеб присъствието на приложението. Целта е Clubin да бъде разпознаваем във всеки един елемент на присъствие, било то уеб сайт, приложение или просто рекламна брошура.

Адаптивен дизайн

Виж другите ни проекти: