ReallyBespoke
ReallyBespoke
ReallyBespoke

ReallyBespoke

„Really bespoke by EMIL HRISTOV“ е онлайн магазин за поръчка на луксозни облекла по мярка. Всяко изделие е ушито с много внимание към детайла, така че да бъде уникално и неповторимо.

За клиента ние създадохме изцяло custom платформа за онлайн търговия, чрез която потребителя има възможност да поръча своя риза преминавайки през различни стъпки избирайки модел, плат, яка, маншети, копчета и други екстри. Крайния резултат е уникална риза по вкуса на клиента. Платформата е изцяло оптимизирана за мобилни устройства. В допълнение бяха направени лого и social marketing кампания.

Social Marketing

Създаване на имиджова страница във Facebook с визии и оформление. Публикуване, менижиране и следене на рекламни постове.

Конфигуратор за ризи

Изцяло къстъмизиран конфигуратор за създаване на уникална риза. Възможност за избор на модел, вид плат, тип яка, маншет, копчета и допълнителни екстри, както и преглед на различни реализирани проекти. По този начин потребителя има възможност да поръча риза изцяло по негов вкус и предпочитания.

Графичен дизайн

Съвместно с поддръжката на фейсбук страницата на клиента изградихме множество изображения за рекламни постове, фейсбук кавъри и вирусни публикации.

Адаптивен дизайн

Виж другите ни проекти: