Шест години #out_of_the_box

12.08.2015

Част от големите проекти по които работихме през тази година

ЕНЕРГО-ПРО - контрол на потребяваната енергия

Ако се чудите какво се случва с потребяваната от Вас енергия, ние сме се погрижили да откриете отговора в сайта на ЕНЕРГО-ПРО -> https://portal.energo-pro-sales.bg/. Лесно, достъпно и даващо пълна информация, от която всеки потребител има нужда.

Ваканционен клуб Ривиера - нов дизайн и мобилна (респонсив) версия

Нов, модерен дизайн и мобилна версия за ваканционен клуб Ривиера. За да придобиете реална представа за сайта, можете да го посетите на http://rivierabulgaria.com/

Благодарение на 360 панорамните снимки, които сглобихме, само с един виртуален поглед можете да усетите атмосферата на комплекса.

Caralyze - автомобилен дневник

Един от нашите лични проекти през изминалата година е и първото ни мобилно приложение - Caralyze. Това е автодневник, който Ви дава възможност да въвеждате и следите всички разходи свързани с Вашия автомобил (гориво, части, кога изтича гражданската отговорност и други). Повече информация можете да откриете тук http://caralyze.bg/car-diary или директно в Google Play -> Caralyze

Clubin - всички партита и нощни заведения от Facebook на едно място

Най-новото ни творение е мобилното приложение Clubin, което събира всички предстоящи парти събития на едно място. Благодарение на него няма начин да изпуснеш вечерта!

В първият рекламен клип на Clubin участва модела Алиса Ганева. Началото на поредицата "#Не изпускай вечерта" грабна вниманието на аудиторията и всички вече са в очакване на следващия. Разбира се, ние сме Ви подготвили приятна изненада, която ще Ви очарова.

#Не изпускай вечерта с Clubin

Шеста година на подем, развитие и нови предизвикателства. Всеки ден чупим бариери (понякога мишки и клавиатури) и показваме най-доброто от себе си, защото си заслужава да си различен.